Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Ajax Middenvelder Vos In Milaan

LIVE TransferTalk: Ajax-middenvelder Vos in Milaan, Premier League lonkt voor voormalig AZ'er Aboukhlal

Ajax-middenvelder Vos in Milaan

Ajax-middenvelder Youri Vos is dinsdagmiddag in Milaan gesignaleerd. De 20-jarige middenvelder zou in gesprek zijn met AC Milan over een mogelijke overstap.

Vos maakte dit seizoen zijn debuut in het eerste elftal van Ajax en speelde tot dusver elf wedstrijden voor de Amsterdammers. Hij maakte indruk met zijn techniek, overzicht en scorend vermogen.

AC Milan is op zoek naar versterking op het middenveld en ziet in Vos een potentiële aanwinst. De Italiaanse topclub zou bereid zijn om een transfersom van circa 15 miljoen euro te betalen.

Premier League lonkt voor voormalig AZ'er Aboukhlal

Voormalig AZ-aanvaller Zakaria Aboukhlal staat in de belangstelling van meerdere clubs uit de Premier League. De 22-jarige Marokkaan scoorde dit seizoen al elf doelpunten voor Toulouse in de Franse Ligue 1.

Aboukhlal maakte in 2020 de overstap van AZ naar Toulouse. Hij ontwikkelde zich in Frankrijk tot een complete aanvaller en trok daarmee de aandacht van verschillende clubs uit de Premier League.

West Ham United, Everton en Aston Villa zouden concreet geïnteresseerd zijn in Aboukhlal. De Engelse clubs zouden bereid zijn om een transfersom van circa 20 miljoen euro te betalen.


Comments